Inbound Industry

Masterclass Inbound marketing

In de opleiding Masterclass leer je wat Inbound marketing is en hoe je het effectief toe kunt passen in je eigen bedrijf. De Masterclass is bedoeld voor professionals werkzaam in de B2B marketing, sales en communicatie, maar natuurlijk voor iedereen die daar interesse in heeft! Het centrale thema is kennis delen en inspireren waardoor je klanten aantrekt en aan je bindt. Naast het opdoen van kennis, zetten we je in deze Masterclass aan het werk, zodat je na het afronden van de gehele opleiding een tastbaar Inbound plan van aanpak met verschillende tools in handen hebt om in te gaan zetten binnen je eigen organisatie.

Testimonials

Deze masterclass is echt een aanrader. Edwin Vlems weet heel goed uit te leggen waarom inbound marketing vandaag de dag veel kansrijker is dan traditionele marketing en biedt een schat aan praktische tips op basis van een ruime praktijkervaring. De gastsprekers vertellen heel open over hun successen en worstelingen. De nieuw verworven inzichten ben ik direct gaan toepassen.

Hans Snel, | eigenaar Nectar Marketing

De masterclasses hebben me duidelijk gemaakt dat de bescheiden stijl van inbound marketing bij me past. Het concept heeft onbekende wegen voor me geopend en de reactie op mijn eerste blog was overweldigend. Dank je wel voor deze stimulans.

Hilde Meijs, | directeur Summa Zorg

 

Klik hier als je op de geïnteresseerden-lijst wilt komen voor nieuwe Inbound Industry events.